Uneori citesc (2011)

EDIT 31 decembrie 2011: Urăsc momentele în care fac o greşeală la salvarea unei postări. O astfel de greşeală a şters cuvinte despre alte câteva cărţi citite în 2011. Oricum, a fost un an prost din punct de vedere al lecturilor...  Momentan nu întrevăd un 2012 mai citit. Mai degrabă o să fie un an foarte puţin citit. Provizia de cărţi am cam epuizat-o, sensul actului lecturii l-am cam pierdut.

Un moment oarecare din 2011. Îmi dau seama că, după multe luni în care nu prea am mai avut chef de cărţi, mi-a revenit cheful de citit, ajutat poate şi de lungile ieşiri la plajă unde, din lipsă de parteneră (de conversaţie), trebuia să-mi ocup cumva timpul, cu atât mai mult cu cât am fost mult mai puţin tentat ca în alte veri să am în raza vizuală vreo tânără frumoasă pe care s-o admir de la distanţă şi în tăcere.

Prin urmare, încerc să afişez aici coperţile ultimelor cărţi citite, în măsura în care-mi amintesc corect, voi afişa coperţile exact în ordinea în care le-am citit.
Arta de a avea întotdeauna dreptate- Arthur Schopenhauer, poate fi cumpărată de aici.
Depresia ca patimă şi ca boală- Dmitri Avdeev, poate fi cumpărată de aici.Alte cărţi scrise de Dale Carnegie sunt disponibile aici.


O altă carte scrisă de Robert Cialdini este disponibilă aici.

Notă: link-uri actualizate pe 29 decembrie 2018

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu