marți, 15 decembrie 2009

A venit...

Pe cât de bine am reuşit să îmi organizez timpul săptămâna trecută, pe atât de prost se pare că mi-am organizat timpul săptămâna asta...

În acest context mi-a picat cum nu se poate mai prost zăpada care curge peste Bucureşti de dimineaţă. Am senzaţia că aş fi furios la ora asta dacă nu mi-aş fi amintit de dimineaţă că există oameni pe care-i simpatizez şi care se bucură de zăpada căzută.



Victor Socaciu, Oameni de zăpadă

Dacă-mi este permis, clipul îi este dedicat lui Seven :D

6 comentarii:

  1. Cu toate ca in ultima vreme m-am mai maturiza si am inceput sa vad si partea nu prea frumoasa a acestui fenomen al naturii ( oameni fara adapost care ingheata, parinti care nu pot sa ajunga la copilasii lor pentru ca drumul este inzapezit etc. ), inca ma mai bucur la vederea fulgilor de nea.
    Ieri am fost luata cam pe nepregatite, ca toata lumea dealtfel ... azi sunt echipata corespunzator ... bacanci, fular, manusi, haine mai groase.

    Cat despre Seven, si el s-a bucurat nespus de mult cand a dat de zapada. Din pacate nu mai vede prea bine si nu m-am incumetat sa-i dau drumul din lesa ca sa zburde in voie, asa cum si-ar fi dorit el.

    O zi minunata!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Lăsând la o parte micile sau marile neajunsuri aduse de zăpadă, îmi amintesc cum, ceva ani în urmă, mă bucuram să fiu primul om care călca zăpada proaspăt căzută.

    Şi-mi mai amintesc de primăvara trecută când, undeva în Piatra Craiului, am trecut printr-o poiană unde zăpada era neatinsă.

    Sunt şi multe senzaţii plăcute oferite de zăpadă...

    Zile senine! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ieri de dimineata si eu as fi putut sa fiu primul om care calca zapada neatinsa din parculetul din fata scarii unde stau eu. Dar m-am abtinut. Am lasat bucuria asta altcuiva, unui copil am sperat eu.

    O zi linistita!

    PS: sa-ti treaca repede starea asta de silentio stampa :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Trăiesc stări ciudate dar le las să treacă cu viteza cu care vor ele... O fi şi în ele ceva bun...

    RăspundețiȘtergere
  5. Ioiiii ... azi de dimineata era si mai mare zapada :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Cam da... :) Şi ningă zăpada, ne-ngroape...

    RăspundețiȘtergere