miercuri, 28 aprilie 2010

Concerte la care sper să ajung...



Ora 21:00, conform celor postate pe unele forumuri intrarea e liberă. Cei de la Negru Latent, pentru necunoscători spun asta, au asigurat deschiderea la First Romanian Darkfest din 14 februarie 2009.


Despre acest concert am auzit de la Alex Nichita miercurea trecută, la final de MAYAton. Sunt de părere că cei 5 nu au nevoie de prezentare, fiind deja cunoscuţi de mare parte dintre ascultătorii de folk.

6 comentarii:

  1. Salut! Ai reusit sa ajungi la NL? Si daca da, cum ti s-a parut concertul?

    RăspundețiȘtergere
  2. Am ajuns, a fost fain, oamenii merită ascultaţi. Îi mai ascultasem şi anul trecut, în deschiderea Dark Festivalului din Fabrica, din 14 februarie.

    Nu ştiu dacă te aşteptai la o anume formă de răspuns la întrebarea ta dar, dacă eşti interesat în mod special de vreun detaliu, poţi întreba mai exact şi, în măsura în care-mi amintesc, voi răspunde.

    Dacă voi găsi timp şi stare voi scrie şi o minicronică.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumim ca ai venit. Sunt claparul trupei NL si intreb pentru ca niciodata nu pot fi acolo sa vad "din afara". Orice detaliu e important; vrem sa aflam ce inteleg ceilalti din ceea ce intentionam noi sa se transmitem.

    RăspundețiȘtergere
  4. Plăcerea a fost de partea mea! :)

    Din câte am văzut eu în public, oamenii păreau să ştie ce vor asculta. La una din piese chiar am auzit pe cineva spunând Asta am ascultat-o pe myspace.

    Eu nu ascult de obicei muzică de genul celei cântate de voi dar am prieteni care ascultă aşa ceva. Datorită unui astfel de prieten am ajuns anul trecut la DarkFest şi am ajuns să vă ţin minte. Curios fiind să ascult muzica voastră şi în alte împrejurări, m-am bucurat să văd afişul din Iron City. Dacă voi mai afla de concerte de-ale voastre voi încerca să ajung şi eu.

    N-o să fac comentarii savante despre mesajul pe care aş considera eu că vreţi să-l transmiteţi, spun doar că mi-a plăcut muzica voastră suficient de mult încât să îmi propun să urmăresc cum veţi evolua.

    RăspundețiȘtergere
  5. Te asteptam oricand. Poate bem si o bere impreuna dupa cantare.

    RăspundețiȘtergere