sâmbătă, 17 iulie 2010

Redescoperind un parc...

Vineri seară, înfuriat fiind de un comportament pe care nu îl înţelegeam, după ce m-am lămurit că este preferată absenţa mea în dauna prezenţei şi intervenţiei, am ieşit la plimbare... Pentru că era aproape 11 pm am pornit pe jos cu gând să rămân în apropierea casei.

Cu ocazia asta am redescoperit Parcul Florilor. Era destul de aglomerat, probabil pentru că era vineri seară, urmând o zi liberă. Faţă de ce-mi aminteam eu dintr-o altă noapte (au trecut ceva ani de atunci) când m-am oprit acolo cu un prieten să bem bere şi să stăm de vorbă, acum parcul părea mai elegant aranjat. Iluminat destul de bun, alei dese, bănci (cam scorojită vopseaua pe ele, ce-i drept), plăcuţe prin care se interzicea accesul câinilor pe iarbă (oamenii au voie?), statuia aia cu 1907, bine pusă în valoare de restul decorului.

La întoarcere, undeva în faţa mea, două biciclete. Pentru că mergeau încet aproape le-am ajuns din urmă, suficient cât să îmi dau seama că era vorba de un cuplu. Doi oameni frumoşi... Imaginea asta m-a relaxat aşa că acasă n-am mai resimţit nicio tensiune...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu