miercuri, 29 septembrie 2010

Restituiri 3- Vama Veche 2009

Pentru că în următoarele zile nu cred că va apărea vreun eveniment despre care să fiu tentat să scriu mult, îmi propun să public jurnalul zilelor petrecute în Vama Veche în toamna 2009.

Baza va fi constituită de însemnările făcute în acele zile, de fotografiile şi filmările făcute. Pe lângă acestea vor apărea şi actualizări legate de gândurile de atunci. Actualizările vor fi evidenţiate astfel încât să se poată face diferenţa dintre felul în care vedeam atunci lucrurile şi felul în care le văd acum. Cu italic redau textul original de pe notesul meu, cu bold apar actualizările. Voi păstra regula asta pentru toate postările pe tema Vama Veche 2009.


3 septembrie 2009


Mă trezesc pe la 7:30. Peste noapte destul de frig. Dacă va fi la fel şi noaptea următoare va trebui să apelez şi la folia de surpavieţuire. Asta dacă voi fi la cort, nu se ştie cum mă va atrage Stufstock-ul.

M-am trezit pe soare, acum sunt 25 de grade în cort (ora 8:30). M-am plimbat un pic, am băut o cafea la dozator (ţeapă, din cafeaua cu lapte a curs în pahar doar laptele şi zahărul).

Peste noapte e posibil să fi plouat, dimineaţă erau picături mari de apă pe cort.

9:00, 30 de grade în cort, dezbrăcarea după ce-mi aduc o bere.

15:00- încă pare cald, cel puţin în cort. Îmi tratez gâtul cu faringosept, sper să treacă... Pansez şi picioarele, veşnicele puncte sensibile de pe tălpi.

17:10, 26 grade în cort, pe la prânz urcase până la 40 de grade.

Apa, azi, cât m-am bălăcit şi eu, a fost incredibil de calmă.

22:00- începe Stufstock cu o trupă gălăgioasă care nu-mi spune nimic. Se aude atât de tare la cort încât nu cred că se va putea dormi. Încerc să mă mut în faţa scenei urmând să revin la cort când mă va lua somnul.

La 1:15 se termină Mike Godoroja & Blue Spirit plus o grămadă de invitaţi dintre care i-am reţinut pe cei doi de la 3 Parale şi pe Dan Iliescu. A sunat surprinzător de bine.

După Stufstock am trecut scurt şi pe la Kilometrul 0- Stuf Vama Veche şi am găsit acolo exact atmosfera descrisă de Claudia pe vechiul ei blog: o grămadă de oameni care beau, dansează (inclusiv pe mese), sfidează noaptea. Nu bănuiam că e aşa fain acolo... Păcat totuşi că nu e genul de atmosferă în care să mă integrez şi eu când sunt singur...

La Stufstock mă trezesc că mă salută, dacă l-am identificat bine, colegul de generală Muşat Dumitru Daniel. Plete, geacă de piele, parcă puţină burtă... Nu l-aş fi recunoscut...

Video

Dan Mircea Cipariu în recitalul Mike and The Blue Spirit



Trei Parale în recitalul Mike and The Blue Spirit



Altele cu Mike and The Blue Spirit:










3 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Deocamdată blogul ăla văd că nu conţine mai nimic... Plus că nu înţeleg de ce aş posta acolo un link către o postare fără legătură cu MM. Ce a avut MM cu Vama, cu Stufstock-ul, cu FânFest-ul sau cu altă formă de eliberare? Mai nimic!

    Totuşi, fie şi un lup mâncat de oaie! Caut o postare cu referire la MM (am şi aşa ceva, absolut surprinzător) şi pun link acolo. În definitiv, deşi nu sunt robul traficului, puţin trafic în plus nu strică, nu-i aşa? :D

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Avram Marian- te rog să ştergi comentariul meu de pe blogul tău. Mulţumesc!

    RăspundețiȘtergere