sâmbătă, 2 octombrie 2010

Salută Buzăul din partea mea! :)

Să încep cu explicarea titlului... Era dimineaţă (azi), mergeam să-mi iau porţia de psihopupu (Bury, sper să nu ceri drepturi de autor! :D) şi, pe neaşteptate, apare ea, o cunoştinţă pe care nu o apreciez în mod deosebit dar care m-a făcut de câteva ori să râd la maxim... Şi George nu mai vine... :)

Am evitat să-i spun unde merg (ciudat cum unele lucruri sunt uşor de scris dar mai greu de vorbit) aşa că discuţia a alunecat spre neviaţa de dinaintea cafelei (rămân la ideea mea, există viaţă şi înainte de cafea, încă sunt un viu exemplu) şi spre alte mărunţişuri. Totuşi, dincolo de discuţia în sine, rămâne amintirea unei senzaţii plăcute pe care o experimentez încă destul de rar. Sper să-mi aduc aminte să-i mulţumesc pentru zâmbetul de dimineaţă. :)

La despărţire i-am spus să salute Buzăul din partea mea...

2 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Şterg un comentariu absolut aberant. Mi se întâmplă rar să fac asta dar... când vezi că dintr-un blog aparent muzical ajungi în bălării prin cine ştie ce ciudăţenie a internetului atunci e firesc să ştergi agel link de pe blogul propriu, cu atât mai mult cu cât autorul comentariului nu pare să aibă nicio legătură cu mine.

    RăspundețiȘtergere