luni, 7 martie 2011

Final de 2007 pe Baiului

Pentru că muntele începe, cu oarecare timiditate, să-şi facă din nou simţită prezenţa în viaţa mea, vă supun atenţiei un alt set vechi de fotografii, din vremea în care telegondola de la Azuga era în construcţie, la Câmpina erau lucrări la calea ferată iar eu descopeream că sunt lucruri interesante de trăit şi pe munţi mai mici.



Baiului (Garbova) toamna- iarna 2007

2 comentarii:

  1. Frumoase pozele,nu le-am vazut pana acum , dar din voi n-am vazut decat un bocanc si un fes(corturile nu se pun)!Spune-i lui Dan ca nu reusesc sa vad ce mi-a trimis!Cred ca are un virus si antivirusul meu nu-i da voie sa intre!Nu poate sa scaneze intai cu antivirusul lui si apoi sa trimita?Astept ceva si din Italia,cand s-o putea!Oricum e interesant ce faci aici:da-i inainte!

    RăspundețiȘtergere
  2. Păi din noi nu prea aveai ce să vezi. Eu eram în spatele aparatului foto iar persoana cu care eram am ales încă de atunci să n-o expun deşi apărea în unele poze.

    Cât despre povestea cu viruşii, am o teorie care, dacă se bazează pe chestii adevărate (nu sunt nici eu suficient de priceput, din păcate), demonstrează că acele mesaje nemernice nu pleacă de la Daniel, pur şi simplu există roboţei care spamează şi bagă viruşi. Mă bucur că antivirusul tău îşi face treaba, altfel păţeai ca alte persoane neatente care au dat click cu încredere şi s-au trezit cu cine ştie ce belele. Te-aş sfătui totuşi ca pe viitor să accesezi astfel de link-uri doar după ce ţi se confirmă că este un link trimis de persoana trecută la expeditor.

    Deşi există micile probleme de care probabil ai aflat, sper să plece în Italia dat fiind că în ultima tură (pe Bucşoiul, cere-i link-ul de pe transfer dacă vrei să dai jos fotografiile) s-a simţit suficient de bine încât să prindă curaj. Peste aproximativ două săptămâni va fi deja întors de acolo şi sper să vină cu fotografii faine şi o poveste.

    Cât despre ce fac aici... sunt multe de spus. :) Dacă mă urmăreşti în continuare vei mai găsi din când în când chestii interesante de citit, ascultat, privit...

    RăspundețiȘtergere