vineri, 17 iulie 2009

Yes Man de Parâng

După cum probabil ştiţi, în seara asta plec în Parâng. Despre tura asta, la fel cum s-a întâmplat şi în cazul altora, aproape sigur nu voi găsi timpul şi starea necesare pentru a povesti. Dar, înaintea ei, mă trezesc blocat în Da-uri...

Cel mai rezonabil a fost Da, poţi ocupa al treilea loc în cortul nostru (parcă prea mare pentru doar două persoane, în Baiului cred că ar fi fost şi mai drăguţ dacă ar fi fost necesar să ne înghesuim un pic).

Zilele trecute mă gândeam că va trebui să urcăm cu telescaunul pentru a ajunge mai devreme la locul de campare. Mă mai gândeam că urăsc ideea de a merge cu telescaunul. Totuşi, pentru că va trebui să funcţionăm ca grup, voi spune şi eu Da dacă asta va fi decizia celorlalţi.

Ar mai fi un Da pe care, dacă nu mi-ar fi teamă că voi fi taxat (pe drept) ca neserios, l-aş fi transformat ieri într-un nu. Şi aş fi spus "Nu mai merg în tură pentru că nu am starea de spirit potrivită pentru a urca pe munte şi pentru a cunoaşte oameni noi".

Aşa că voi ajunge pentru prima dată în Parâng. Nu am avut timp şi stare pentru a mă documenta în legătură cu traseul propus şi am senzaţia că e prima dată când plec fără să fi studiat măcar o hartă înainte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu