marți, 22 decembrie 2009

Ultima seară Folk frate din 2009




Pentru că pe blogul oficial Folk frate se anunţă că mâine este ultima seară a lor pe anul 2009, pentru că, după o atât de lungă absenţă, mi-e dor de ei, pentru că e posibil să existe pe aici oameni cărora să le facă plăcere să schimbe o vorbă sau un zâmbet cu mine, anunţ că sunt 99 % şanse să ajung şi eu acolo.

Poza este preluată de pe blogul oficial, sper să nu fie cu supărare că am folosit-o şi eu aici. :)

Iar pentru cei care nu ştiu ce se întâmplă acolo, în Iron City, în strada Blănari nr. 21 (oarecum vis- a vis de Club A), iată un moment din seara de 30 septembrie 2009, cu Crina (Măr Verde), Teddy, Ştefan Tivodar, Mysha, Cristina Andrieş şi Alex Nichita:



Este abia urcat pe youtube aşa că-mi cer scuze în cazul în care clipul nu poate fi vizualizat.

2 comentarii:

  1. Am mai incercat sa las un comentariu dar vad ca a fost o operatiune nereusita. Spuneam ca ...

    Anul trecut, pe vremea asta, impreuna cu 2 verisori si ale lor prietene, ocupam scaunele de langa barul din Iron City.
    A fost extra-mega-super-fain ( vorba ta :D ). Melodii in spiritul sarbatorilor care se apropie cu pasi repezi si al anotimpului in care ne aflam, atmosfera calda, in ciuda frigului care era afara, mere si covrigi.
    Pana si Vlad, unul dintre verisori, care este stabilit de vreo 15-20 de ani in Suedia, si Lisa, prietena lui, suedeza, au fost foarte incantati de tot ce s-a intamplat in acea seara (cu exceptia fumului de tigara, mai ales ca ei nu sunt obisnuiti cu fumatul in locuri publice )
    Sunt convinsa ca si in seara asta o sa fie la fel de frumos si-mi pare rau ca nu o sa fiu prezenta.
    In cazul in care tu ajungi in Iron City, in seara asta, iti doresc distractie placuta si astept cu f. mare interes "recenzia"

    Sarbatori fericite, tie si celor dragi tie, din partea mea si a lui Seven!

    RăspundețiȘtergere
  2. N-am mai ajuns nici eu... N-am avut starea de folk...

    Cred că aprecierile la adresa folk fraţilor, venite din capăt de continent, i-ar face pe aceştia, odată în plus, să considere că merită să ducă mai departe serile de folk din Iron City.

    Ţie, celor dragi şi, nu în ultimul rând, lui Seven vă doresc zile senine! :)

    RăspundețiȘtergere