luni, 4 ianuarie 2010

Locul şi Chestia

Miercuri 6 ianuarie 2010 ar putea fi ziua în care să fac din nou o Chestie pe care nu am mai făcut-o de mulţi ani...Atunci când făceam asta, din câte-mi amintesc, priveam viaţa cu mai multă relaxare. Ar fi, teoretic, o treabă bună să revin la acel obicei.

Tot miercuri aş putea să revin într-un Loc pe care nu l-am mai călcat de câteva luni.

În planul meu, Chestia ar putea fi făcută înainte de a merge din nou în Loc. Dar, din motive prieteneşti, prezenţa mea în Loc ar putea fi solicitată mai devreme... Şi atunci ce fac cu Chestia?

Dilemă...

Bănuieşte cineva la ce se referă Locul sau Chestia?

Bănuielile sunt aşteptate la comentarii. Rugămintea mea ar fi ca eventualele comentarii anonime să fie semnate într-un mod în care eu să pot identifica comentatorul/ comentatoarea.

Dacă cineva doreşte să afle exact la ce mă refer poate lăsa un comentariu şi, dacă îi am datele de contact, voi răspunde pe personală. În public, dacă voi fi mulţumit de felul în care vor evolua lucrurile, voi povesti joi ce am vrut să spun în postarea asta.

Zile senine!

8 comentarii:

  1. LA MULTI ANI!!!! Sa ai un an nou linistit, plin de realizari!

    Pai, daca este miercuri, presupun ca Locul este Iron City :D

    In ceea ce priveste Chestia nu am nici cea mai vaga idee.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulţi şi buni să fie! :)
    Pentru că nu mai e prea mult până joi, prefer să las momentan lucrurile în ceaţă urmând să vedem după aceea dacă ai ghicit Locul. :)
    Alte păreri?

    RăspundețiȘtergere
  3. Locul= Iron City... Chestia..?!!!suna amuzant si ciudat in acelasi timp... Se poate referi la multe! dar intrebarea e: Chestia trebuie musai facuta miercuri? ca sa stim pe ce directie sa mergem, ca mintea mea a ajuns foarte departe in privinta "chestiei":P

    RăspundețiȘtergere
  4. Special pentru Kaas, amân un pic povestea serii tocmai trecute. Da, chestia era preferabil să fie făcută miercuri seara sau... în altă zi cu semnificaţie în domeniul respectiv. :D

    Şi, anticipând un pic, afirm că seara a ieşit aproape exact aşa cum visam.

    Hai să vedem dacă ghiceşte cineva care era Chestia! :P

    RăspundețiȘtergere
  5. "domeniul respectiv"... hmmm... daca nu e vorba de o practica care sa presupuna magie alba sau neagra...poate fi vorba de fotografie/bicicleta/cerc de lectura?je ne sais pas...

    RăspundețiȘtergere
  6. Kaas, într-o oarecare măsură ai nimerit-o! :) Dat fiind că afirmam ceva de nişte ani de când nu am mai făcut chestia aceea, cad unele variante sugerate de tine pentru că... de fotografiat am fotografiat anul trecut, cu bicicleta m-am tot plimbat, la un virtual cerc de lectură am participat anul trecut... Deci... o să mă apuc să scriu povestea.

    RăspundețiȘtergere
  7. "intr-o oarecare masura"...e un mod de a spune!:) spor la scris!

    RăspundețiȘtergere