miercuri, 29 septembrie 2010

Haine...

Într-una dintre trecutele dimineţi am văzut în metrou un tip îmbrăcat interesant: costum negru, cămaşă neagră, adidaşi negri şi, în spate, rucsăcel trilulilu. Deşi eu mă consider mai degrabă nepriceput la capitolul ţinută, consider că omul acela era ceva mai nepriceput ca mine. Adidaşii şi rucsăcelul stricau, zic eu, tot efectul costumului. Iar rucsăcelul hai că l-aş mai accepta dacă ar avea nişte culori mai sobre...

Totuşi, nepriceput fiind, aş aprecia dacă cei mai pricepuţi mi-ar explica dacă şi de ce era OK respectiva ţinută. Mulţumiri! :)

2 comentarii:

  1. Ma bag ca musca in lapte pt ca nici eu nu sunt vreun priceput in tinute.

    Probabil e ok tinuta respectiva prin prisma comoditatii adidasilor. Mda, banuiesc ca niste pantofi eleganti ar fi fost mai potriviti la costum, dar sunt unii care nu dau doi bani pe cum arata sau pe ce cred ceilalti despre ei si doar aleg solutia care li se potriveste LOR cel mai bine.

    Daca adidasii sunt mai putin orientati spre performanta si mai mult spre "stilul pantof" mi-ar placea si mie combinatia :) mai ales ca, in general, eu nu prea ma simt in apele mele cand port pantofi.
    Dan

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu ştiu de ce dar mie mi se pare în continuare o chestie cu contraste. Ori e ţinută business, ori e ţinută sport. Nu prea văd cale de mijloc deşi este foarte posibil să existe.

    RăspundețiȘtergere