sâmbătă, 10 decembrie 2011

Piaţa Marius Matache :)

Proaspăt întors de la spectacolul organizat de Teatrul Masca în metrou, din seria Oraşul de sub oraş, doresc să-mi declar încă odată aprecierea pentru modul în care Alex Nichita, vioara din Folk Band Imperfect, îşi "gâdilă" instrumentul. :)

A fost aproape o oră cu Make şi trupa lui (din care, nici de data asta, nu am reţinut cum îl cheamă cu omul de la tobe), oră în care s-a trecut atât prin piese marca Marius Matache (mai vechi şi mai noi) cât şi prin piese ale altor folkişti (Amintiri cu haiduci şi Tânăr şi liber). Sunetul a fost bun, publicul a curs în valuri în funcţie de sosirea şi plecarea metrourilor, unii am rămas (aproape) tot recitalul.

Mâine, de la 12:00, în faţa Teatrului Masca, Make şi Folk Band Imperfect vor asigura programul de colinde iar mâine seară, cred, Alex Nichita va cânta alături de Ştefan Tivodar în Regie, la Mâini pentru mâine.

Pentru voi, Marius Matache cu prima compoziţie a lui (aşa ţin minte că a prezentat-o mai devreme) şi piesa La piaţă (piesă în prezentarea căreia Make a sugerat că, peste 20 de ani, actuala Piaţă Matache cu statut controversat se va numi Piaţa Marius Matache).



2 comentarii: