marți, 14 februarie 2012

Anti Valentine`s Day


După cum scriam şi ieri, am ajuns să nu mai cred în dragoste. Totuşi, pentru a lăsa loc şi minunii (extrem de puţin probabile) prin care Ileana Cosânzeana să apară călare pe un penis roz şi să pătrundă fix în viaţa mea, nu exprim urarea care-mi stă pe limbă şi care, dacă ar fi fost exprimată, s-ar fi văzut aşa:

Să se ducă dracu toate femeile pe care le-am plăcut suficient de mult încât să-mi doresc să se întâmple între noi Ceva!!!

Nu o să fiu exhaustiv dar o să enumăr câteva motive pentru care nu mai cred în dragoste:

-Mai vechea absurdă îndrăgostire de cea mai cuminte femeie pe care am cunoscut-o, femeie în legătură cu care, acum câteva săptămâni, am ales să ascund etichetele (sau tag-urile, dacă voi vreţi aşa) în care îi era pomenit numele. Oricum, după ce şi-a luat casă, este mai puţin probabil s-o revăd şi, implicit, să scriu despre ea.

-Momentul în care o ea îmi explica, cu destulă eleganţă, că îl iubeşte şi are maximă încredere în x

-Momentele în care, după ce am explicat unor femei (cu care, recunosc, am petrecut momente interesante) de ce consider eu că noi nu avem un viitor împreună, ele au ales să nu răspundă deşi, şi acum cred asta, aş fi preferat să confirme teoria mea sau, ca prin minune, să-mi spună şi apoi să-mi demonstreze că teoria mea este falsă şi poate fi uşor demolată

-Acel nu apreciez alte bunuri decât cele sufleteşti pe care atunci nu-l remarcasem iar acum mi se pare teribil de fals

-Acel la soare mă pot uita dar la tine ba care nu era departe de a se transforma într-un nou coşmar. Da, am capacitatea de a observa că nu sunt un om tocmai frumos (ca aspect fizic şi vestimentaţie) iar acum, după acea experienţă, în caz că aş mai auzi aşa ceva, aş spune rapid şi clar: eşti o persoană care minte cu premeditare şi, probabil, vânând cine ştie ce oportunitate după care, cel mai probabil, aş respinge-o.

-Cândva auzitul eşti tot ceea ce nu-şi doreşte o femeie de la un bărbat.

-Cândva auzitul nu te uita aşa la mine, dacă te îndrăgosteşti de mine nu-ţi pot răspunde cu aceleaşi sentimente pentru că mi-am propus să nu mai accept nicio relaţie decât dacă el are măcar camera lui

-Cândva auzitul dacă te apuci să citeşti Freud eu nu mai vorbesc cu tine. Acum, nu doar pentru că am citit câte ceva despre Freud, i-aş spune că nu am nevoie să citesc psihanaliză pentru a observa că este o femeie frumoasă cu care mi-ar plăcea să fac sex.

-Cândva cititul dacă nu aş ştii că o să suferi când se termină, te-aş face să te îndrăgosteşti de mine. Acum i-aş putea spune ei că, dacă aventura s-ar derula şi pe plan fizic, aş prefera o falsă îndrăgosteală de câteva zile, săptămâni sau luni, în locul unei prea lungi singurătăţi. Totuşi, acum mi-ar fi destul de greu să mai citesc acele vorbe fără să-mi imaginez că este o vorbă pe care persoana nu are nici cea mai vagă intenţie s-o pună în practică şi, în plus, este puţin probabil că aş reacţiona în întâmpinarea gesturilor ei, dacă acestea s-ar produce.

-Faptul că, în urma câtorva eşecuri în visate formule de cuplu, mi s-au redus în intensitate şi în practicare câteva pasiuni care-mi împodobeau viaţa.

-Cândva auzitul am avut viaţă sexuală complicată dar în braţele tale nu o să sar.

Mai e nevoie să agit butoiul cu amintiri sau v-aţi lămurit deja de ce, la fel ca Ţapinarii (ora 22:00, Club A), sunt total Anti Valentine`s Day?

Poate cineva o să recunoască unele persoane despre care am povestit azi. Poate cineva chiar o să se recunoască. Am preferat ca, de data asta, să nu dau nume tocmai pentru a evita conexiunile clare între mine şi o persoană sau alta, probabil cât se poate de onorabilă dacă faci abstracţie de felul în care, contextual, o percep eu.

Voi sărbătoriţi cumva chestia asta?



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu