marți, 23 iulie 2013

Mâine stăm în Poziţia copilului?

Caravana Metropolis revine în oraş.

Întreg programul său îl găsiţi deja aici (pentru perioada 23 iulie- 18 august 2013) şi îl veţi găsi aici (pentru seria a doua, 20 august- 8 septembrie 2013, din alt colţ de Bucureşti).

Din programul acestei veri, pe moment mi-a atras atenţia Poziţia copilului, primul film care m-a interesat suficient de mult încât să-mi rezerv loc la avanpremieră. Că nu sunt eu suficient de monden încât să înţeleg mare lucru dintr-o astfel de avanpremieră e altă treabă... :D

Dacă eşti pasionat(ă) de drame, TREBUIE să vezi acest film. Iar Caravana Metropolis îţi oferă ocazia asta pe 24 iulie şi pe 6 august, începând cu ora 21:30, în Parcul Tineretului (intrarea Şincai).

Fiind un film lung (116 minute), poate fi stresantă retragerea către casă. Dacă nu apare vreo problemă tehnică (anul trecut, în IOR, a existat o seară cu probleme tehnice care au întârziat proiecţia), proiecţia se va termina la 23:26, oră la care... îţi recomand să faci o plimbare pe jos până la Piaţa Unirii (20 de minute pentru ceva mai puţin de 2 km) după care să iei autobuzul de noapte care te duce sau măcar te apropie de casă.

Detalii despre cursele RATB de noapte, aici. Din ce am avut ocazia să verific eu, orele de plecare de la Unirii afişate pe site SE RESPECTĂ.

Slavă ţie, RATB-ule! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu