vineri, 27 martie 2015

Cu viteza Metrorexului turbat



Se pare că bucureştenii sunt din ce în ce mai "fericiţi" să trăiască alături de preafericirea sa Metrorex, transportatorul "perfect" dintr-un oraş infect.

După anunţatele modificări de tarife (a se citi noi creşteri obraznice de preţuri) Metrorex a dat dimineaţă din nou lovitura: problemă la Piaţa Muncii din care a rezultat circulaţie serios îngreunată pe sectorul Dristor 2- Piaţa Victoriei. Urmarea: în 45 minute, timp în care de obicei se parcurgea lejer cel puţin traseul Costin Georgian- Dristor 2- Gara de Nord, metroul se înţepenise de 3 ori înainte de Piaţa Victoriei, clienţii fiind debarcaţi şi mutaţi dintr-un tren în altul, cel mai probabil într-un haos total.

Noroc că am fost atenţionat printr-un sms primit puţin înainte de obişnuita coborâre la Dristor 1 pentru schimbarea metroului. Am încercat varianta prin Unirii, câştigătoare de data asta, şi am putut ajunge fără incidente până la Pipera.

Este aproape ora 12, au trecut cam trei ore de la acele tulburări în circulaţie, dar Metrorex nu binevoieşte să explice nimic pe site.

Prin urmare... tare m-aş bucura dacă o minte luminată ar inventa o pedeapsă care să poată fi aplicată Metrorex, în folosul clienţilor stresaţi de maxima "competenţă" a societăţii de transport.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu