marți, 28 iulie 2009

Nu mai înţeleg nimic!

Seara, plec de la muncă cu căştile în urechi. Îmi propun să-mi ocup mintea cu altceva decât de obicei. Încerc un amestec de folk cu psihologie. Ajung la Victoriei şi... da, fireşte, nu mai e nevoie să povestesc că, după dimineaţa cu Rox, seara am văzut-o pe "vecina". Fie ce-o fi! Mă ţin aproape şi... sesizez că a coborât la Iancului. Deci s-ar putea să stea totuşi în zonă şi să abordeze drumul către casă într-o combinată metrou+ RATB. La Piaţa Muncii nu coboară Rox dar am senzaţia că încep din nou să controlez lucrurile.

Cobor la Georgian şi, în drum spre casă, de pe o stradă laterală, cine apare? "Vecina" care mă "părăsise" la Iancului... Total surprins am aruncat o privire către ea apoi mi-am văzut de drum. După nişte metri am întors capul şi am constatat că a dispărut. Şi totuşi, stă în zonă... Oare chestia asta o să-mi servească la ceva?

De dimineaţă mi-am amintit că în 9 zile din 10 nu mă sună nimeni. Aşa că am repornit telefonul. Adevărat, am adunat deja cam multe sms-uri necitite dar... poate va veni vremea şi pentru ele... Momentan îmi provoacă anxietate ideea de a le citi...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu