vineri, 11 decembrie 2009

Ceva noutăţi...

1) Dimineaţă mi se cere să caut deosebirile dintre două desene. N-aveam niciun chef de astfel de teste aşa că, după o privire rapidă am zis că nu-mi dau seama de deosebiri. În faţa insistenţelor omului mi-am amintit de un altfel de test de acelaşi gen (menit mai degrabă să te distreze decât să-ţi ucidă neuronii) pe care i-l forwardasem ei cu ani în urmă. Ei bine, atunci, tratasem acel test cu mare atenţie, rezolvându-l aproape perfect. Ea mi-a trimis un răspuns mai puţin bun, moment în care i-am anunţat scorul meu, mai bun. Răspunde ceva gen "sunt stupidă" dar nu mai ştiu dacă părea un răspuns dat în glumă sau unul cât se poate de serios. Ei bine, acum îmi dau seama că adevăratele teste ale vieţii sunt altele. Deci, la fel cum am tratat eu în glumă proba de azi, sper că a tratat şi ea proba aceea. În definitiv viaţa e ceva mai complicată de atât, în viaţă sunt implicate multe emoţii şi, la capitolul acesta, cred că fiecare acţionează aberant măcar din când în când. Trăgeam dimineaţă concluzia că mi se pare că ea acţionează cu mai multă logică decât cel care mi s-a părut că folosea un ton critic la adresa mea pentru că n-am sesizat o lipsă de simetrie. De-am adus vreo supărare, supără-te niţel!

2) Văd aseară un e-mail. În sfârşit, a plecat şi spre mine Dr. Jivago. De data asta se pare că mi-am ales prost furnizorul. Deci recenzia mea pentru Bookfrenzy va întârzia aproape sigur...

3) Tot aseară, primesc o sugestie de lectură. Am înţeles că acea carte îmi putea fi împrumutată dar, văzând prezentarea la Editura Trei pe site, am considerat că merită s-o am acasă pe a mea, tematica fiind destul de interesantă. Şi dacă tot am ajuns la 3, am profitat de oferta lor cu 2+ 1 şi, culmea, am obţinut gratis exact cartea după care mă uitam iniţial.

Poate că nu voi ajunge niciodată psiholog cu diplomă dar nu-i deloc rău să citesc cât mai mult în domeniu măcar pentru optimizarea propriei vieţi. Deşi n-ar fi imposibil chiar să mă apuc până la urmă de psihologie... Pare un domeniu fascinant.

4) Căutându-mi zilele trecute vechi încercări poetice publicate pe agonia.ro am constata cu surprindere că una din poezii avea un comentariu. Încercând să-mi amintesc de unde ştiu numele respectiv mi-am dat seama că, acum ceva vreme, ajunsesem să discut pe messenger cu fiinţa aceea pe care nu mai ştiu exact cum ajunsesem s-o cunosc...

Cred că aş mai fi vrut să scriu câte ceva dar nici nu-mi amintesc ce, nici nu mai am timp...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu