miercuri, 20 ianuarie 2010

Postare la cerere sau ceva mai bine pentru căţei...

Pentru că nu am prea mult timp disponibil (am de gând să merg şi prin Iron City să beau o bere, după seara Imre de ieri; chiar a fost o alegere grea, tare mi-aş fi dorit să pot merge, în acelaşi timp, şi la concertul Nicoletei Pălărie), fac un copy/ paste al mesajului pe care am fost solicitat să-l transmit:

"PUTIN PENTRU NOI POATE INSEMNA MULT PENTRU EI

Pe timp de iarna, cateii au nevoie de mai multa mancare ca sa reziste frigului. De obicei ei mananca hrana uscata, si nu de cea mai buna calitate si ar avea nevoie de mancare mai consistenta. Ajuta-ne sa la oferim, periodic, o masa gustoasa si hranitoare.

O conserva cu mancare pentru caini costa aproximativ 5 lei (1200 g). Pentru inceput avem nevoie de 45 de conserve ca sa ii oferim fiecarui catelus din adapost o masa mai buna!

Haideti sa facem o bucurie cateilor din adapost. Va asteptam vineri seara, intre 18:30 si 19:30, in pasajul de la Universitate, la iesirea spre Teatrul National. Daca veniti cu o singura conserva, impreuna putem strange multe conserve gustoase pentru fiecare catelus.

In cazul in care voi nu puteti ajunge la ora si la locul stabilit, in cursul zilei de azi si maine( adica miercuri si joi ) imi puteti zice ce suma de bani sunteti dispusi sa cheltuiti pentru hrana cainilor, eu va voi imprumuta, voi cumpara eu conservele, urmand ca voi sa-mi dati banii cand ne vom vedea.

Mai multe detalii puteti afla de la Marilena Cristian - presedinte asociatie: mobil: 0740 035 400, e-mail: marilena.cristian@4animals.ro sau robi_mydog@yahoo.com.
"

Iubitorilor de animale le mai spun că, întâmplător, chiar ştiu o voluntară la Robi deci mi-a fost cu atât mai uşor să transmit mesajul lor. Informaţii suplimentare este posibil să găsiţi şi pe http://www.4animals.ro/

5 comentarii:

  1. Frate, au murit o gramada de oameni in Haiti.. si tu ne spui de catelusi?? Cred ca daca pe cineva il/o dau banii afara din casa, ar trebui sa doneze pentru amaratii aia

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonimule, îţi respect punctul de vedere.

    RăspundețiȘtergere
  3. Tu, anonimule, ai donat ceva pentru cei din Haiti?
    O conserva pentru caini costa in jur de 4 lei.

    RăspundețiȘtergere
  4. importati conserve cu mancare pt caini, cumva?... sunteti oarescum penibili... traim vremuri tulburi; de ce nu?...

    RăspundețiȘtergere
  5. Exact! De ce nu?

    Oricum, pentru liniştea ta, anonimule, nu import/ vând/ scot profit din mâncare pentru căţei. Ba chiar, acum câteva luni, am fost muşcat de un câine (vezi aici: http://sufletologie-prezentul.blogspot.com/2009/06/de-ce-uram-potaile.html).

    Este vorba de un simplu gest gratuit dar, zic eu, constructiv. Pentru că la fel de gratuite sunt şi comentariile tale atâta vreme cât nu demonstrezi cumva că ai avea mai mult simţ civic decât mine.

    Pornesc de la presupunerea că eşti acelaşi anonim care comenta şi pe 21 ianuarie. Am vrut să-ţi spun atunci că un eventual gest umanitar minor făcut pentru cei din Haiti s-ar putea să te coste (transport, logistică) mai mult decât valoarea pe care ai intenţiona s-o donezi. Mă poţi contrazice? Încă afirmi că sunt penibil?

    RăspundețiȘtergere