sâmbătă, 12 iunie 2010

Bikewalk nocturn, 12 iunie 2010

Deocamdată postez fotografiile:



Dacă voi avea starea potrivită voi scrie şi o mică poveste despre 3 ore şi jumătate de pedalat în miezul nopţii. Pe scurt, a fost mai mult decât fain! :)

7 comentarii:

  1. Salut Adi,

    Asteptam si restul pozelor de la tine :)

    Imi pare rau ca am abandonat turul lacului Herastrau, dar cand voi ati intrat pe poteca, toti cu mountain-bike-uri, n-am mai putut sa ma tin de voi, pt ca eram singurul cu city-bike. Evident ca n-am putut sa fac fata pe un traseu destul de off-road si la un moment dat v-am pierdut, n-am mai vazut nicio lumina rosie :) si am iesit din parc pe la terasele din zona Roata Mare, am luat-o pe Aviatorilor, Victoriei, Stefan cel MAre, Muncii si Basarabiei, pana acasa. Ne vedem oricum cu urmatoarea ocazie. A fost nemaipomenit !!
    Dan

    RăspundețiȘtergere
  2. ce fain suna!
    eu am facut un jogging nocturn si a fost nemaiponeit!:)

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Dan: La finalul turei de lac constatase cineva că e un om în minus în grup, eu mi-am dat seama că de tine e vorba şi, după ce te auzisem reproşându-ţi că ai cauciucurile prea bine umflate, m-am gândit că te-ai retras spre casă.

    Poate ne revedem sâmbătă, la Burta Jos, ediţia a treia. :) Cel puţin la plecarea în cursă voi fi acolo, mai departe va depinde de felul în care se va simţi amica cu care merg.

    @ Kaas: Cu ani în urmă, pe când mă lovise o depresie, obişnuiam să mă plimb noaptea prin parcuri. Anul trecut mi-am dat seama că noaptea se pot face şi alte lucruri după ce am descoperit Ciclopromenada nocturnă. Şi, de atunci, reîmprietenit cu bicicleta, zi sau noapte, pe vreme bună sau pe zăpezi şi ploi, mă găseşti din când în când în şa. Să mergi pe bicicletă e fain atât ca sport cât şi ca mod de socializare. Presupun că e la fel de plăcut şi cu joggingul. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Adi, si eu vreau sa vin la Burta Jos. De fapt, eu sunt amator de orice actiune biciclistica :) Mi se pare o tura interesanta, pana la Mogosoaia...
    Dan

    RăspundețiȘtergere
  5. Se pare că vin singur la Burta Jos :( caz în care parcurg tot traseul :).

    RăspundețiȘtergere
  6. Mda, la tine cel putin e si o parte buna, eu din pacate nu mai pot sa vin deloc la Burta Jos :( si chiar imi pare rau, pt ca sigur o sa fie o plimbare reusita. Trebuie sa plec diseara din oras, cu niste treburi si revin abia duminica.

    Dan

    RăspundețiȘtergere
  7. N-a fost nicio parte bună până la urmă... N-am mai ajuns nici eu...

    RăspundețiȘtergere