luni, 24 ianuarie 2011

Răceală şi folk...

Pentru început, în caz că te interesează dar nu ai aflat încă, săptămâna asta sunt două concerte faine. Marţi, de la 20:30, în Mojo, cântă Ovidiu Mihăilescu, un om Fericit- nefericit printre Garduri şi borduri. Miercuri, în Iron City, Emeric Imreeeeeee! Detalii la e-folk şi folk fraţi.

Aş merge la amândouă dar... tare mi-e teamă că amestecul de nas curgător şi durere de cap care m-au lovit de aseară mai degrabă o să mă ceară acasă decât să-mi dea chef de concert... Eu, care de obicei eram prost dispus din cauza amintirilor, a gândurilor, a viselor neîmplinite, acum trăiesc o stare de disconfort fizic... Şi parcă e mai rău aşa... Oricum, sper să treacă şi să ne vedem la concerte! :)

În altă ordine de idei, sâmbătă schimb genul muzical şi merg la Darkwave.Ro Festival. Sper să fie plin Cage Club sâmbătă seara! :) Biletul e ieftin, berea e ieftină, muzica o să fie bună cu siguranţă...

2 comentarii:

  1. E cu intrare in Iron City? Tocmai ce am ajuns de acolo :D

    RăspundețiȘtergere
  2. În speranţa că nu este prea târziu îţi spun acum că în Iron City se plăteşte bilet când sunt invitaţi speciali (de exemplu azi, 10 lei biletul pentru Emeric Imre) şi este intrare liberă în serile Folk, frate! obişnuite.

    Înţeleg că ai fost aseară la Ovidiu Mihăilescu. Sper că ţi-a plăcut! :)

    RăspundețiȘtergere