marți, 20 mai 2014

M-am împiedicat de Negoiţă



Poţi traversa o intersecţie pe o mulţime de trasee, în funcţie de o mulţime de parametri mai mult sau mai puţin subiectivi. Azi am traversat strecurându-mă printre scheletul afişului electoral al fostului primar, acum ocupat de reclama la un complex de locuinţe construit cu siguranţă de o firmă care a cotizat la partid şi noul schelet al noului primar, vicepreşedinte în partidul condus, onorific, de primul miner al României.

De data asta a fost doar o împiedicare simbolică, nu ca în urmă cu doi ani. Dar m-a iritat destul de tare faptul că un trotuar este sufocat de nişte reclame inutile.

În aceiaşi intersecţie, chiar pe 1 mai 2014, profitându-se de ziua liberă, din ordinul aceluiaşi netrebnic vicepreşedinte PSD, s-a ridicat un panou de afişaj care mănâncă din altă porţiune de trotuar. Acest panou mai are un imens defect, este situat exact sub un bec care ar lumina strada dacă nu ar fi situat în aşa fel încât să proiecteze acum umbra panoului.

Bine, nici cu primarul de la 2 nu mă mândresc. Aliatul PSD, nenea Neculai Onţanu, a avut grijă să planteze recent un panou publicitar, aproape de staţia de metrou Pipera, pe un colţ de trotuar pe care, la ore de vârf, stai la coadă pentru a înainta.

Acelaşi Neculai Onţanu, în intenţia de a face pe plac posesorilor de autoturisme, supervizează de câteva luni distrugerea Şoselei Pantelimon care, pe zi ce trece, devine mai neprietenoasă pentru oameni. Văzând ce se întâmplă acolo nu ai cum să îl ignori pe superiorul celor doi primari de sector, Sorin Oprescu pe numele său de incompetent primar al Bucureştiului. Acesta, Sorin Oprescu, era nemulţumit toamna trecută de protestele bicicliştilor care cereau un oraş pentru oameni. De unde nemulţumirea domnului Oprescu? Probabil de la intenţia domniei sale de a discrimina pietonii şi bicicliştii dintr-un motiv extrem de subiectiv: pentru că aşa vrea el. Nu e deloc întâmplător faptul că şi Sorin Oprescu, la fel ca Neculai Onţanu, a trecut cândva prin PSD.

Uite cum se înfrăţesc primarii din Bucureşti atât ca iniţiative care stârnesc nemulţumiri cât şi ca apartenenţă la ceea ce se doreşte a fi continuarea păguboasei alianţe USL. Prin urmare, e clar că eu NU votez nici PSD, nici UNPR.

Iar în toamnă, nu numai pentru intenţia sa de a călca justiţia în picioare semnând decretul de graţiere al lui Becali, este clar că nu-l voi vota nici pe premierul plagiator Victor Ponta pentru Cotroceni.

Nu uitaţi să VOTAŢI duminică 25 mai ÎMPOTRIVA PSD la europarlamentare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu