miercuri, 4 iunie 2014

O arătare interesantă...



Îmi sare în ochi dimineaţă tricoul unui tip. Mă uit mai atent şi observ că este (sau cel puţin seamănă cu) tricoul oficial de la Bucharest International Half Marathon. Deja eram curios aşa că l-am mai privit o clipă. Am o surpriză imensă, pornind de la ideea că omul aleargă semimaraton cu acel echipament. Are în picioare cea mai ieftină încălţăminte de alergare pe care o ştiu: Kalenji Ekiden 50. Dacă vă uitaţi la specificaţiile de aici o să înţelegeţi de ce sunt suprins să constat că un semimaratonist poartă exact acelaşi model de încălţăminte pe care îl port eu, un începător în ale alergării.

Trag de aici o concluzie: sigur că echipamentul performant ajută dar, dacă mai puţinii bani disponibili pentru echipament sportiv sunt compensaţi cu o structură fizică potrivită şi cu o doză suficientă de voinţă, poţi ajunge la performanţe aparent incredibile.

Dacă vreţi să faceţi o comparaţie, aveţi aici prezentarea altor pantofi de alergare, profesionali, cu o grămadă de tehnologie încorporată dar şi un preţ pe măsură.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu