luni, 24 octombrie 2016

Cum să NU mergi pe munte...


15 octombrie 2016 ar fi putut fi zi de tură pe munte... Dar n-a fost.

Ideea pornise de aici şi, după o amânare, reprogramasem pentru 15/10/16.

Curând după ce reprogramasem aflu că nu voi avea GPS-ul acasă în ziua aceea. Caut soluţie, sunt aproape gata să cumpăr un GPS modest, singurul cât de cât potrivit cu bugetul meu şi care nu riscă să provoace o încurcătură software pe calculatorul de acasă. Înainte, am şansa să verific cam ce ştie soft-ul lui şi mă trezesc că are un stil dubios de a trata track-uri, trackpoint-uri, waypoint-uri şi rute. Până să-mi vină nişte idei noi care ar fi putut salva situaţia renunţ, cel puţin pe moment, să-l cumpăr.

Vine ziua semimaratonului, sunt nevoit să port unele piese de echipament pe care le folosesc şi la munte. Teoretic, era timp suficient să le spăl şi să le usuc până sâmbătă dar... practic nu prea era timp pentru că balconul era plin, altcineva deja avea planificat să spele, vremea se anunţa destul de umedă aşa că eu, ca de obicei, m-am dat la o parte şi mi-am ratat sâmbăta...

În plus, pentru că se anunţa vreme rece, cerusem şi eu alpinistului casei să-mi pregătească nişte mănuşi groase şi nişte parazăpezi. Nişte mănuşi au apărut la vedere dar de parazăpezi nu a avut timp. Un motiv în plus să nu plec.

Mai apare o rază de speranţă când aflu că între 22- 30 octombrie e liberă şi am putea încerca 1- 2 ture. Dar pentru asta era necesar să-mi iau concediu... Dar despre asta, în postarea următoare!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu